Va multumim ca respectati aceste reguli, concepute pentru o activitate eficienta a centrului de meditatii si rezultate maxime ale elevilor, in perioada verii.

  1. Pe durata vacantei de vara, Centrul de Meditatii Smart isi va desfasura activitatea cu elevii de luni pana vineri.  Astfel, programul in care vom putea prelua apelurile dumneavoastra telefonice este de luni pana vineri, intre orele 9:00-19:00. Pentru a evita deplasarile inutile ale colaboratorilor nostri sau desfasurarea ineficienta a activitatii noastre, in cazul in care doriti sa anulati o sedinta, va rugam sa ne comunicati telefonic sau prin SMS, in ziua precedenta pana la ora 19:00 cel tarziu (sau, in cazul in care sedinta anulata era programata pentru o zi de luni, pana la ora 19:00 in vinerea precedenta).
  2. In cazul unei absente neanuntate conform punctului 1, se considera sedinta efectuata integral si se achita; in caz contrar, Centrul de Meditatii SMART isi rezerva dreptul de a intrerupe oferirea serviciilor, deoarece este incorect sa refuzam alti elevi pentru a mentine blocata o sedinta pentru cei care nu ne informeaza ca nu se vor prezenta. EXCEPTIE fac cazurile medicale, care se vor motiva prin scutire sau dovada eliberata de medic.
  3. Prioritate la inscrierile din toamna va fi oferita elevilor care au avut pe durata vacantei de vara cel putin 6 prezente la materia respectiva. Astfel, multumim elevilor care doresc sa-si aloce un mic interval din timpul lor consolidarii cunostintelor, avand ca obiectiv imbunatatirea rezultatelor in urmatorul an scolar. Elevii care renunta complet la meditatii pe durata vacantei de vara sau au mai putin de 6 prezente la aceeasi materie in perioada vacantei de vara, in cazul in care doresc sa revina, la inceperea anului scolar, vor fi inscrisi doar in limita disponibilitatii din acel moment.
  4. Intreruperea meditatiilor, la solicitarea parintilor, mai mult de trei saptamani consecutive in vacanta de vara NU GARANTEAZA disponibilitatea locului in momentul revenirii
  5. In cazul in care, in decursul unei luni calendaristice, elevul nu rezolva temele saptamanale stabilite de profesorii centrului sau deranjeaza in mod constant colegii de meditatie sau distruge bunurile centrului, Centrul de meditatii SMART isi rezerva dreptul de a intrerupe oferirea serviciilor, deoarece este incorect fata de parinti si elevi ca, datorita neseriozitatii celor din urma, timpul si resursele alocate studiului in centru sa nu aduca rezultate.
  6. Pentru a nu deranja vecinii, va rugam sa nu stationati pe casa scarii sau la intrarea in bloc.