Va multumim ca respectati aceste reguli, concepute pentru o activitate eficienta a centrului de meditatii si rezultate maxime ale elevilor:

 

  1. Programul in care putem prelua apelurile dumneavoastra telefonice este de luni pana sambata, intre orele 9:00-19:00. Pentru a evita deplasarile inutile ale colaboratorilor nostri sau desfasurarea ineficienta a activitatii noastre, in cazul in care doriti sa anulati o sedinta, va rugam sa ne comunicati telefonic sau prin SMS, in ziua precedenta pana la ora 19:00 cel tarziu (sau, in cazul in care sedinta anulata era programata pentru o zi de luni, pana la ora 19:00 in sambata precedenta).
  2. In cazul unei absente neanuntate conform punctului 1, se considera sedinta efectuata integral si se achita; in caz contrar, Centrul de meditatii SMART isi rezerva dreptul de a intrerupe oferirea serviciilor, deoarece este incorect sa refuzam alti elevi pentru a mentine blocata o sedinta pentru cei care nu ne informeaza ca nu se vor prezenta. EXCEPTIE fac cazurile medicale, care se vor motiva prin scutire sau dovada eliberata de medic.
  3. In timpul unei luni calendaristice se accepta o singura absenta anunțată, conform punctului 1. În cazul unui numar lunar mai mare de absente anuntate, Centrul de meditatii SMART isi rezerva dreptul de a intrerupe oferirea serviciilor, deoarece un numar mare de invoiri va aduce rezultate nesatisfacatoare. EXCEPTIE fac vacantele scolare si saptamana ”Scoala altfel”, cand se pot accepta mai multe invoiri.
  4. Intreruperea meditatiilor, la cererea parintilor, mai mult de trei saptamani in vacanta de vara NU GARANTEAZA disponibilitatea locului in momentul revenirii.
  5. In cazul in care, in decursul unei luni calendaristice, elevul nu rezolva temele saptamanale stabilite de profesorii centrului sau deranjeaza in mod constant colegii de meditatie sau distruge bunurile centrului, Centrul de meditatii SMART isi rezerva dreptul de a intrerupe oferirea serviciilor, deoarece este incorect fata de parinti si elevi ca, datorita neseriozitatii celor din urma, timpul si resursele alocate studiului in centru sa nu aduca rezultate.
  6. Pentru a nu deranja vecinii, va rugam sa nu stationati pe casa scarii sau la intrarea in bloc.